DANSed

Deborah Donker

De basis van mijn liefde voor dans werd gelegd in de Verenigde Staten waar ik als kind danslessen volgde aan een plaatselijke dansschool geleid door een oud –Broadway danseres. De passie is nooit meer weggeëbd.
Na een Bachelor als docent moderne dans (aantekening kinderdans en dans met ouderen) en Master of Arts in Education, beiden voltooid aan de Hogeschool voor de Kunsten - CODARTS, is een leven en werk zonder dans niet meer voor te stellen.

In de afgelopen jaren heb ik als freelancer uiteenlopende werkzaamheden uitgevoerd bij verschillende kunstencentra en dansgezelschappen.

Naast deze mooie werkervaringen vond ik het een uitdaging mijn eigen danseducatieve bedrijf op te richten genaamd DANSed. Dit geeft mij de mogelijkheid nog meer mensen enthousiast te maken voor het beroep en vak dans.
 
Als freelance techniek, theorie en workshop docent ben ik o.a. verbonden (geweest) aan CODARTS Hogeschool voor de Kunsten, MEEKERS, SKVR, Nederlands Dans Theater, Segbroek College – Dansplan, Exnunc:Exnunc, Het Koorenhuis, Holland Dance Festival en Centrum voor de Kunsten Spijkenisse.